Användarvillkor för Vedexperten

Dessa användarvillkor skapades i December 2022.

1. Rättigheter och skyldigheter du som användare har jämnt emot Vedexperten

Denna undersida på www.vedexperten/villkor innehåller användarvillkoren (nu kallade ”villkoren”) för hur du får använda webbplatsen Vedexperten och dess tjänster.

Villkoren utgör ett bindande avtal mellan dig och Vedexperten och de godkännes varje gång du väljer att besöka Vedexpertens webbplats eller använder Vedexpertens tjänster. Om du inte godkänner dessa villkor ska du inte använda Vedexpertens tjänster eller webbplats. Har du ett konto ska du radera dina uppgifter om du inte godkänner villkoren.

Definitioner:

Vedexpertens-webbplater : Någon av de webbplatser som Vedexpertens kontrollerar, fullt, till viss del eller på annat sätt använder eller innefattar Vedexpertens-tjänster.

Vedexpertens -tjänster : Applikationer och tjänster som erbjuds av Vedexperten, inklusive online profiler, online funktion för att publicera eller söka tjänster, applikationer som nås via Facebook, mobilt eller som man på andra sätt ger dig tillgång till sådan applikation.

Vedexpertens-nätverk :   Tjänster, applikationer, verktyg som online profil, forum, användarsidor, community, kommunikationsverktyg och jobbsökartjänster som underlättar jobbsökande och nätverkande för Vedexpertens användare.

Användare : Den person som använder sig av Vedexpertens-webbplatser, tjänster och nätverk. Användaren är en person som registrerar sig på Vedexpertens webbplats och skapar en profil.

Profil : Användarens information som han/hon har på Vedexpertens-webbplatser. Informationen i profilen visas på en användarsida för personen. Där visas även nuvarande och tidigare ordrar.

Det är inte tillåtet för någon att använda något innehåll i användarens profil eller något annat innehåll på Vedexpertens-webbplatser, Vedexpertens-nätverk, Vedexpertens-tjänster för att bedöma en persons lämplighet för någon typ av tredjeparts tjänst så som lån eller försäkringar.

2. Användning av inehållet på Vedexperten

Enligt villkoren tillåts åtkomst till och användning av Vedexpertens-webbplatser och innehållet på Vedexperten. Du har rätt att ladda ner och skriva ut innehållet som finns tillgängligt på användarens publika profil sida. Det får skrivas ut för privat bruk men får inte användas för kommersiella ändamål. Inget annat innehåll på Vedexpertens-webbplatser är tillåtet att ladda ner, skriva ut eller användas privat eller kommersiellt.

Med ”annat innehåll på Vedexpertens-webbplatser” menas design, logotyper, illustrationer, videor, bilder, text, knappar, programvara, kod, användarens innehåll och profiler. Detta är skyddat av upphovsrätt och varumärkesskydd för Vedexpertens.

Du måste bibehålla samtliga märkningar med logotyper och upphovsrätt information som finns på det ursprungliga innehållet från Vedexperten.

Den kod som genererar allt innehåll på Vedexpertens-webbsidor, tjänster, profiler m.m tillhör Vedexperten och skyddas av upphovsrätt och får inte kopieras eller ändras.

Du får inte ändra eller sälja något av det innehåll som finns på Vedexpertens-webbplatser. Du får heller inte offentligt framföra, reproducera, visa, distribuera eller på något annat sätt använda något innehåll på Vedexpertens-webbplatser i offentligt eller kommersiellt syfte.

info@vedexperten.se

3. Garantifriskrivning

Vedexpertens lämnar inga garantier på att någon tjänst fungerar felfritt eller att dess servrar är fria från virus, andra trojaner eller mekanismer som kan vara skadliga i den mån som det inte gör intrång på någon lagstiftning.

Vedexpertens är inte ansvarig för någon typ av reparation eller skada på utrustning som sker i och med användning av någon av Vedexpertens -webbplatser eller tjänster. Vedexpertens lämnar inga garantier gällande exakthet, fullständighet eller tillförlitlighet kring någon information eller funktionalitet på Vedexpertens-webbplatser eller tjänster.

4. Ansvarsbegränsning.
I den utsträckning som lagen tillåter kan Vedexpertens maximalt bli ansvarig för skadestånd som maximalt kan uppgå till 1000 kr.

5. Länkar till andra webbplatser.

Vedexpertens-webbplatser har länkar till andra webbplatser och tredjepartstjänster. Dessa länkar ska enbart ses som hjälpmedel och inte rekommendationer av andras hemsidor eller tjänster. Vedexpertens ansvar inte för innehållet på någon av de sidor som länkarna leder till och ansvarar inte för eventuell skada som kan uppstå på dessa sidor. Om du bestämmer dig för att klicka på någon länk och går till någon av de sidorna så sker det på egen risk och Vedexperten har inget ansvar.

6. Ingen vidareförsäljning eller icke auktoriserad kommersiell användning.

Du förbinder dig att inte använda någon information eller tjänst på Vedexpertens-webbplatser i kommersiellt syfte.

7. Köp och återbetalning

Vedexperten har 30 dagars öppet köp och tar tillbaka alla produkter i en beställning så länge ingen av säckarna med ved är brutna och veden använd.

Villkoren träder i kraft i mars 2019

0
    0
    Kassan
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    ×